Automaatbak spoelen

Automaatbak spoelen om problemen te voorkomen

Hapert uw automaatbak? Is deze verstopt en zoekt u een adres om uw automaatbak te spoelen? E-Max Transmissie is dé versnellingsbak specialist en u graag van dienst met automaatbak spoelen. Tegenwoordig beschikken veel auto's een automaatbak. Deze automaatbakken zijn vaak voorzien van ATF olie, deze olie kan na verloop van tijd veel problemen opleveren. Laat daarom tijdig uw automaatbak spoelen bij E-Max Transmissie en verleng de levensduur van uw automaatbak én zorg voor meer rijcomfort.

Wanneer laat ik mijn automaatbak spoelen?

Bij E-Max Transmissie adviseren wij u om de automaatbak te spoelen tussen de 60.000 en 120.000 kilometer. Wanneer dit het beste kan voor uw auto hangt af van het gebruik en het type auto. Rijdt u bijvoorbeeld in grote, zware auto's en trekt u vaak een aanhanger? Dan zal de olie eerder vervuild en verouderd raken dan wanneer u een kleine, lichte auto rijdt en daar bijvoorbeeld de boodschappen mee gaat doen of de kinderen brengt en haalt van school.

Heeft u minder kilometers gereden, maar hoort of ervaart u de onderstaande problemen?

  • Moeilijkheden met schakelen
  • Slippen
  • Problemen met de koppeling
  • Vermogensverlies
  • Schakel klappen

Kom dan direct langs bij E-Max Transmissie om uw automaatbak te laten spoelen om erger te voorkomen!

Automaatbak spoelen de betere oplossing

Het spoelen van uw automaatbak is een betere oplossing. Als we uw automaatbak spoelen, verversen wij bij E-Max Transmissie niet alleen alle olie, maar worden er ook vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter in de spoelmachine. Als u uw automaatbak niet laat spoelen maar slechts de olie aftapt en ververst, blijven deze deeltjes rondzwerven in de automaatbak.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Automaatbak spoelen

© E-Max Transmissie
Doorzoek de website