Automatische versnellingsbak spoelen

Uw automatische versnellingsbak regelmatig laten spoelen verlengt de levensduur

Automatische versnellingsbak spoelen voor een langere levensduur. Heeft u een auto met een automatische versnellingsbak? Dan is het belangrijk deze regelmatig te laten spoelen. Waar kunt u dat beter laten doen dan bij E-Max Transmissie, de specialist als het gaat om een automatische versnellingsbak spoelen.

Vervang tot wel 90% olie met het laten spoelen van uw automatische versnellingsbak

Vanwege de opbouw van een automatische versnellingsbak wordt er tijdens het verversen van de olie maar hooguit 60% van de olie vervangen. Tijdens het spoelen van een automatische versnellingsbak wordt er tot 90% van de olie vervangen. Daarmee kunnen we wel stellen dat het spoelen van een automatische versnellingsbak beter is dan puur de olie vervangen in de versnellingsbak. Laat uw automatische versnellingsbak spoelen bij E-Max Transmissie in Hoofddorp, al voor € 199 is uw automatische versnellingsbak volledig gespoeld!

Dé specialist in automatische versnellingsbak spoelen? Dat is E-Max Transmissie!

Wij zijn specialist op het gebied van automatisch versnellingsbak spoelen, revisie en reparatie van automatische en handgeschakelde transmissie, zoals CVT en MULITRONIC bakken, stuurhuis stuurpomp, differentieel en koppelomvormer voor elk type auto. U kunt bij ons ook terecht voor uw bedrijfsauto’s. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit particulieren, garagebedrijven en autodealers. Wij staan al jaren bekend als een betrouwbare en loyale partner voor reparatie- en revisiebedrijven die zich bezighouden met de handel in (automatische) versnellingsbakken. Door onze jarenlange ervaring, investeringen in opleidingen, diagnose-apparatuur, en het verlenen van een uitstekende service, kunnen wij ons onderscheiden in de zakelijke en particuliere markt. Neem direct contact met ons op voor het spoelen van een automatische versnellingsbak!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Automatische versnellingsbak spoelen

Automatische versnellingsbak spoelen voor een langere levensduur
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website