Amsterdam

CVT versnellingsbak revisie van alle automerken Amsterdam

Heeft u een specialist nodig voor CVT versnellingsbak revisie? E-Max Transmissie is specialist in revisie en reparatie van versnellingsbakken. Dankzij de jaren ervaring die in ons team zit zijn wij in staat om zowel de zakelijke als particulieren markt te bedienen met CVT versnellingsbak revisie. Hierbij staan kwaliteit, korte doorlooptijd en service hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring, investeringen in opleidingen, diagnose-apparatuur, en het verlenen van een uitstekende service, kunnen wij ons onderscheiden in de zakelijke en particuliere markt. Voor CVT versnellingsbak revisie hebben wij een slimme werkwijze ontwikkeld. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of de kosten van CVT versnellingsbak revisie? E-Max Transmissie, de versnellingsbak specialist, is u graag van dienst.

Wat houdt revisie in?

Bij CVT versnellingsbak revisie wordt een versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald. Alle onderdelen wordt goed gereinigd en geïnspecteerd op eventuele slijtage. Vervolgens zullen, tijdens CVT versnellingsbak revisie, de onderdelen die kapot zijn worden vervangen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Keerringen
  • Lagers
  • Seals
  • Pakkingen
  • Friktieplaten

De onderdelen die wij vervangen wij CVT versnellingsbak revisie zijn uiteraard van originele kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat uw versnellingsbak weer volledig zal functioneren.

Geavanceerd apparatuur

Maakt uw versnellingsbak lawaai? Werkt deze zwaar? Of springt deze uit de versnelling? Maak dan direct een afspraak met E-Max Transmissie. Ons team onderzoekt wat de oorzaak is en lost dit tevens op door CVT versnellingsbak revisie of reparatie. Onze technici beschikken over geavanceerde apparatuur voor het uitvoeren van CVT versnellingsbak revisie. Daarnaast is elke versnellingsbak die wij afleveren uitgebreid getest.

Kennis en inzicht

CVT versnellingsbak revisie vergt kennis en inzicht. Bij E-Max Transmissie werken uitsluitend specialisten die beschikken over jarenlange ervaring in CVT versnellingsbak revisie en reparatie. Wij hebben een ruime voorraad met versnellingsbakken van originele kwaliteit waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

Of het nu gaat om CVT versnellingsbak revisie van een Volkswagen of BWM, alle merken en typen versnellingsbakken zijn bij ons in goede handen.

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

CVT versnellingsbak revisie | Amsterdam

CVT versnellingsbak revisie van alle automerken Amsterdam
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website