Multitronic versnellingsbak reparatie voor meer comfort en dynamiek
Multitronic versnellingsbak reparatie

Multitronic versnellingsbak reparatie voor meer comfort en dynamiek

Een Multitronic versnellingsbak reparatie nodig omdat uw Multitronic versnellingsbak een raar geluid maakt? Of ervaart u andere problemen met de versnellingsbak? Maak dan een afspraak voor een Multitronic versnellingsbak reparatie bij E-Max Transmissie! E-Max Transmissie is gespecialiseerd in het repareren van een Multitronic versnellingsbak.

Wat is een Multitronic versnellingsbak?

De Multitronic werd ontworpen voor een gunstiger brandstofgebruik en een ongekend comfort. Maar wat is een Multitronic versnellingsbak precies? De multitronic is een versnellingsbak die in 2000 door Audi op de markt gebracht. De multitronic lijkt sterk op het type duwband-CVT. Alleen deze maakt geen gebruik van een rubberen band of een metalen duwband maar van unieke overbrengingsmedium. De multitronic wordt aangedreven via een natte koppeling en de overbrengingsverhouding wordt elektronisch/hydraulisch geregeld.

Het uitvoeren van een Multitronic versnellingsbak reparatie is een specialistische klus. Doordat wij al jaren actief zijn in dit vakgebied hebben wij brede ervaring opgebouwd in de reparatie van een Multitronic versnellingsbak.

Multitronic versnellingsbak reparatie of een Multitronic versnellingsbak revisie

Door de deskundigheid van onze monteurs bieden wij hoge kwaliteit en een uiterst snelle service. Naast Multitronic versnellingsbak reparatie kunnen onze monteurs ook een Multitronic versnellingsbak revisie uitvoeren. Onze monteurs kunnen perfect beoordelen of een reparatie van de Multitronic mogelijk is of dat deze gereviseerd moet worden. Het voordeel van Multitronic versnellingsbak reparatie is dat dit minder werk is en daardoor een stuk voordeliger is.

Multitronic versnellingsbak reparatie laten uitvoeren?

Geniet van de efficiency en de dynamiek van een handgeschakelde transmissie met het comfort van een automaat, en kies voor Multitronic versnellingsbak reparatie verzorgd door E-Max Transmissie. Wilt u een afspraak voor Multitronic versnellingsbak reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan direct een afspraak in!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Multitronic versnellingsbak reparatie

Copyright © E-Max Transmissie 2023 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM