Aalsmeer

Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer voor meer comfort en dynamiek

Een Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer nodig omdat uw Multitronic versnellingsbak een raar geluid maakt? Of ervaart u andere problemen met de versnellingsbak? Maak dan een afspraak voor een Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer bij E-Max Transmissie!

E-Max Transmissie staat voor vakkundige Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp leveren wij complete service. Daarnaast streven we naar 100% klanttevredenheid. Dat betekend kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Zoekt u een ervaren partner voor Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer? Wij bieden voor elke transmissie probleem een passende oplossing!

Wat is een Multitronic versnellingsbak?

E-Max Transmissie is gespecialiseerd in Multitronic versnellingsbak reparatie. De Multitronic werd ontworpen voor een gunstiger brandstofgebruik en een ongekend comfort. De multitronic is een versnellingsbak die in 2000 door Audi op de markt gebracht. De multitronic lijkt sterk op het type duwband-CVT. Alleen deze maakt geen gebruik van een rubberen band of een metalen duwband maar van unieke overbrengingsmedium. De multitronic wordt aangedreven via een natte koppeling en de overbrengingsverhouding wordt elektronisch/hydraulisch geregeld.

Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer is specialistisch

Multitronic versnellingsbak reparatie is een zeer specialistische klus. Doordat wij al jaren actief zijn in dit vakgebied hebben wij brede ervaring opgebouwd in de Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor een Multitronic versnellingsbak revisie in Aalsmeer.

Waarom een Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer?

Geniet van de efficiency en de dynamiek van een handgeschakelde transmissie met het comfort van een automaat, en kies voor Multitronic versnellingsbak reparatie verzorgd door E-Max Transmissie. Wilt u een afspraak voor Multitronic versnellingsbak reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een Multitronic versnellingsbak reparatie in Aalsmeer!

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Multitronic versnellingsbak reparatie | Aalsmeer

Multitronic versnellingsbak reparatie voor meer comfort en dynamiek Aalsmeer
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website