Multitronic versnellingsbak reparatie voor meer comfort en dynamiek Amsterdam
Amsterdam

Multitronic versnellingsbak reparatie voor meer comfort en dynamiek Amsterdam

Maakt uw Multitronic versnellingsbak een raar geluid? Of heeft u andere problemen met uw Multitronic versnellingsbak? Maak dan een afspraak voor Multitronic versnellingsbak reparatie met E-Max Transmissie. E-Max Transmissie staat voor vakkundige Multitronic versnellingsbak reparatie. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp leveren wij complete service. Daarnaast streven we naar 100% klanttevredenheid. Dat betekend kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Zoekt u een ervaren partner voor Multitronic versnellingsbak reparatie? Wij bieden voor elke transmissie probleem een passende oplossing. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit particulieren, garagebedrijven en autodealers.

Wat is een Multitronic versnellingsbak?

E-Max Transmissie is gespecialiseerd in Multitronic versnellingsbak reparatie. De Multitronic werd ontworpen voor een gunstiger brandstofgebruik en een ongekend comfort. Maar wat is een Multitronic versnellingsbak precies? De multitronic is een versnellingsbak van het type Continu Variabele Transmissie (CVT) die in 2000 door Audi op de markt gebracht. De multitronic lijkt sterk op het type duwband-CVT. Alleen deze maakt geen gebruik van een rubberen band of een metalen duwband maar van unieke overbrengingsmedium. De multitronic wordt aangedreven via een natte koppeling en de overbrengingsverhouding wordt elektronisch/hydraulisch geregeld.

Specialisten werk

Multitronic versnellingsbak reparatie is specialisten werk. Doordat wij al jaren actief zijn in dit vakgebied hebben wij brede ervaring opgebouwd in de Multitronic versnellingsbak reparatie. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor reparatie & revisie van automatische en handgeschakelde transmissies. 

Onderhoud

Wilt u naast Multitronic versnellingsbak reparatie ook onderhoud uit laten voeren? E-Max Transmissie kan voor u:

  • Filters vervangen
  • Spoelen
  • Schoonmaken 
  • Olie verversen

Waarom een Multitronic versnellingsbak?

Geniet van de efficiency en de dynamiek van een handgeschakelde transmissie met het comfort van een automaat, en kies voor Multitronic versnellingsbak reparatie verzorgd door E-Max Transmissie. Wilt u een afspraak voor Multitronic versnellingsbak reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Mocht u nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening of producten, mail dan naar info@emax-transmissie.nl

Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Multitronic versnellingsbak reparatie | Amsterdam

Copyright © E-Max Transmissie 2018 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM