Schakelbak revisie

Niet goed functionerende schakelbak? Schakelbak revisie is hét antwoord!

Schakelbak revisie is het antwoord op een niet goed functionerende schakelbak. Een schakelbak functioneert niet meer naar behoren wanneer deze bijvoorbeeld herrie maakt tijdens het schakelen of het schakelen zelf niet meer soepel gaat. Denk bij dit laatste aan het niet blijven hangen in de juiste versnelling of wanneer het u meer kracht dan gebruikelijk kost om te schakelen. Dergelijke symptomen geven aan dat een revisie van de schakelbak noodzakelijk is.

E-max transmissie dé specialist in schakelbak revisie

E-max transmissie is gespecialiseerd in revisie en reparatie van versnellings- en schakelbakken. Heeft uw schakelbak een revisie nodig? Een automatische of handgeschakelde schakelbak maakt niet uit. Beide schakelbakken verdienen een complete revisie. Bij het minder optimaal presteren van de schakelbak wordt al snel aan vervanging gedacht. Dit omdat sommige garages dit zien als de meest winstgevende oplossing. Bij E-max denken wij vanuit de techniek. Een schakelbak kan vaak nog jaren mee na een goede revisie.

Wat houdt de revisie van een schakelbak in bij E-MAX Transmissie?

Een schakelbak revisie wordt bij E-max altijd op professionele wijze uitgevoerd. We halen de gehele schakelbak uit elkaar. Alle delen krijgen een grondige schoonmaakbeurt. Vervolgens wordt elk onderdeel bekeken en beoordeeld. E-max weet dankzij haar ervaring en up-to-date kennis welke onderdelen harder slijten dan anderen:

  • Synchromeschringen
  • Lagers
  • Tandwielen
  • Schakelvork

Wanneer wij slijtage constateren van een specifiek onderdeel, zullen wij deze vervangen. Naast vervanging is ook het smeren en schoonmaken van de gehele schakelbak onderdeel van een revisie bij E-max.

Na de schakelbak revisie controleren wij uw schakelbak in onze eigen testbank

Wanneer de revisie van uw schakelbak compleet is, lopen wij deze helemaal na. In onze eigen testbank kunnen wij controleren of de schakelbak weer naar behoren functioneert. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een schakelbak die weer als een zonnetje rijdt!

Nu uw schakelbak laten onderhouden, repareren en schoonmaken? Neem nu contact op voor de revisie van uw Schakelbak.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Schakelbak revisie

Schakelbak revisie bij dé specialist
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website