Nieuw vennep

Schakelbak revisie bij dé specialist Nieuw vennep.

Functioneert uw schakelbak niet meer goed? Schakelbak revisie kunt u het beste overlaten aan een specialist. E-max Transmissie is dé specialist op het gebied van revisie en reparatie van automatische en handgeschakelde:

  • Transmissie
  • Versnellingsbak
  • Stuurhuis stuurpomp
  • Differentieel
  • Koppelomvormer

Revisie handgeschakelde versnellingsbakken

Bij de revisie van uw schakelbak wordt de bak volledig gedemonteerd en grondig gereinigd. Standaard worden alle lagers vernieuwd, de synchroonmessen en keerringen vervangen. Ook de tandwielen die aan slijtage onderhevig zijn worden vervangen.

Test-faciliteiten

Na revisie wordt de schakelbak compleet getest. Voor het testen van de schakelbak na revisie beschikken wij over een speciale testbank. Zo bent u verzekerd dat uw schakelbak weer goed functioneert.

Reparatie schakelbak

Een complete revisie van uw schakelbak is niet altijd nodig. Soms is er een klein technisch of elektronisch probleem. De kennis en ervaring van het team van E-max Transmissie zorgen ervoor dat er snel een diagnose gesteld kan worden. Vervolgens wordt er gericht aan een oplossing gewerkt en alleen de benodigde onderdelen vervangen of
gerepareerd.

Zowel schakelbak revisie als reparatie doen wij op een efficiënte manier, waardoor u in niet alleen direct maar ook in de toekomst veel kosten bespaart.

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Schakelbak revisie | Nieuw vennep

Schakelbak revisie bij dé specialist Nieuw vennep.
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website