Amsterdam

Versnellingsbak onderdelen van elk type personenauto Amsterdam

Functioneert uw versnellingsbak niet meer? E-Max Transmissie is gespecialiseerd in de revisie en reparatie van versnellingsbak onderdelen van:

  • Elk type personenauto
  • Bedrijfsauto’s
  • Vrachtwagens
  • Tractors
  • Vorkheftrucks

Bij E-max Transmissie zijn vakkundige medewerkers, met jarenlange ervaring, dagelijks bezig met reparatie en revisie van versnellingsbak onderdelen in de buurt van Amsterdam. Wij doen o.a. zaken met garagebedrijven en autodealers. Maar ook particulieren zijn voor versnellingsbak onderdelen van harte welkom.

Revisie in stappen

Na het stellen van een diagnose, en het vinden van de oorzaak van het defect wordt de revisie vakkundig uitgevoerd. De versnellingsbakken worden na revisie getest op een speciaal daarvoor bestemde unieke testbank.

Snelle doorlooptijd

Kiest u voor revisie van uw versnellingsbak onderdelen in Amsterdam bij E-max Transmissie dan bent u verzekerd van een snelle doorlooptijd. E-max Transmissie beschikt over een ruime voorraad versnellingsbakken en de daarvoor benodigde onderdelen waardoor zij haar klanten snel van dienst kan zijn.

Prijsindicatie

Bij revisie van versnellingsbak onderdelen kunnen wij van te voren een prijsindicatie geven. In sommige gevallen moeten we de transmissie eerst uit elkaar halen om de prijs te kunnen bepalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor eventuele verassingen te staan.

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Versnellingsbak onderdelen | Amsterdam

Versnellingsbak onderdelen
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website