Versnellingsbak reviseren

Versnellingsbak reviseren bij E-MAX Transmissie

Een versnellingsbak reviseren? Een revisie van een versnellingsbak wordt toegepast wanneer de reparatie van de versnellingsbak niet voldoende is. Bij E-MAX Transmissie zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring, vakkennis en de juiste apparatuur dé specialist op het gebied van het reviseren van diverse versnellingsbakken.

Of u nu komt voor een versnellingsbak reviseren of voor een versnellingsbak reparatie, bij E-MAX Transmissie zullen wij in alle gevallen uw versnellingsbak demonteren en grondig reinigen. Om niet voor verrassingen komen te staan zullen wij u altijd vooraf informeren over de precieze werkzaamheden.

Wat houdt versnellingsbak reviseren in?

Bij het reviseren van een versnellingsbak wordt elk onderdeel teruggebracht naar de originele kwaliteit, in tegenstelling tot een reparatie van een versnellingsbak waar enkel onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Met een reviseren van een versnellingsbak wordt de gehele versnellingsbak uit elkaar gehaald en wordt deze grondig gereinigd.

Tijdens het grondig reinigen van de versnellingsbak worden alle onderdelen gecontroleerd en teruggebracht naar de originele staat. Bij E-Max Transmissie zijn wij specialist op het gebied van het uitvoeren van een versnellingsbak reviseren bij:

  • Auto's
  • Vrachtwagens
  • Bedrijfswagens
  • Tractors
  • Vorkheftrucks

Automatische versnellingsbak reviseren

Bij het reviseren van een automatische versnellingsbak wordt uw versnellingsbak totaal gedemonteerd en grondig gereinigd. Wij inspecteren alle onderdelen en vervangen onderdelen wanneer dit nodig is. Standaard wordt er een overhaulkit (afdichting set), frictiekit, converter (koppelomvormer) en filter vervangen. Als het nodig is worden er modificaties toegepast.

Handgeschakelde versnellingsbak reviseren

Bij het reviseren van een handgeschakelde versnellingsbak wordt uw versnellingsbak totaal gedemonteerd en grondig gereinigd. Standaard worden alle lagers vernieuwd en de synchroonmessen, tandwielen en keerringen vervangen. Na de revisie kan uw versnellingsbak weer voor lange tijd zonder problemen functioneren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Versnellingsbak reviseren

Versnellingsbak reviseren of repareren?
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website