Multitronic versnellingsbak reparatie voor meer comfort en dynamiek Hoofddorp
Hoofddorp

Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp voor meer comfort en dynamiek

Een Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp nodig omdat uw Multitronic versnellingsbak een raar geluid maakt? Of ervaart u andere problemen met de versnellingsbak? Maak dan een afspraak voor een Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp bij E-Max Transmissie!

E-Max Transmissie staat voor vakkundige Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp leveren wij complete service. Daarnaast streven we naar 100% klanttevredenheid. Dat betekend kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Zoekt u een ervaren partner voor Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp? Wij bieden voor elke transmissie probleem een passende oplossing!

Wat is een Multitronic versnellingsbak?

E-Max Transmissie is gespecialiseerd in Multitronic versnellingsbak reparatie. De Multitronic werd ontworpen voor een gunstiger brandstofgebruik en een ongekend comfort. De multitronic is een versnellingsbak die in 2000 door Audi op de markt gebracht. De multitronic lijkt sterk op het type duwband-CVT. Alleen deze maakt geen gebruik van een rubberen band of een metalen duwband maar van unieke overbrengingsmedium. De multitronic wordt aangedreven via een natte koppeling en de overbrengingsverhouding wordt elektronisch/hydraulisch geregeld.

Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp is specialistisch

Multitronic versnellingsbak reparatie is een zeer specialistische klus. Doordat wij al jaren actief zijn in dit vakgebied hebben wij brede ervaring opgebouwd in de Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor een Multitronic versnellingsbak revisie in Hoofddorp.

Waarom een Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp?

Geniet van de efficiency en de dynamiek van een handgeschakelde transmissie met het comfort van een automaat, en kies voor Multitronic versnellingsbak reparatie verzorgd door E-Max Transmissie. Wilt u een afspraak voor Multitronic versnellingsbak reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een Multitronic versnellingsbak reparatie in Hoofddorp!

Neem contact op

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Multitronic versnellingsbak reparatie | Hoofddorp

Copyright © E-Max Transmissie 2023 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM