Hoofddorp

Versnellingsbak revisie voor een passende prijs Hoofddorp

Heeft u problemen met uw versnellingsbak? Maar vindt het u te duur om deze in zijn geheel te laten vervangen? Kies dan voor versnellingsbak revisie bij E-Max Transmissie voor een aantrekkelijke prijs. Door vakkennis, jarenlange ervaring en met behulp van de meest recente diagnose apparatuur, zijn wij de specialist op het gebied van repareren, reviseren of vervangen van een:

  • Automatische transmissie
  • Handgeschakelde transmissie
  • Versnellingsbak
  • Stuurhuis stuurpomp
  • Differentieel
  • Koppelomvormer

Wij vinden voor elk technisch probleem een passende oplossing.

Reparatie

Een complete versnellingsbak revisie is niet altijd nodig. Het kan zijn dat er een klein technisch of elektrotechnisch probleem voordoet. Sommige autobedrijven vervangen onnodig uw hele versnellingsbak tegen een zeer hoge prijs. De kennis en ervaring van het team van E-Max Transmissie zorgt ervoor dat er snel een diagnose gesteld kan worden. Daarna worden alleen de benodigde onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo bent u verzekerd dat u nooit teveel betaald.

Korte levertijd en scherpe prijs

Wanneer u kiest voor versnellingsbak revisie bij E-Max Transmissie bent u verzekerd van een korte levertijd en een scherpe prijs. Bij het reviseren wordt uw automatische versnellingsbak totaal gedemonteerd en grondig gereinigd. Wij inspecteren alle onderdelen en vervangen onderdelen die daar aan toe zijn.

De medewerkers van E-Max Tansmissie hebben door ervaring en opleiding het vermogen om problemen op een efficiënte manier aan te pakken. Op die manier kunnen de kosten laag gehouden worden en bent u verzekerd van een zo laag mogelijke prijs.

E-Max Transmissie logo
E-Max Transmissie

Stel uw vraag

Versnellingsbak revisie prijs | Hoofddorp

Versnellingsbak revisie voor een passende prijs Hoofddorp
© E-Max Transmissie
Doorzoek de website